Co to za tapas! - warsztaty kulinarne o hiszpańskich przekąskach, Little Chef








Niedziela 29 maja
godz. 12.00 - 14.00
Muzeum Literatury, Rynek Starego Miasta 20 w Warszawie
Dziedziniec


Podczas warsztatów kulinarnych o kuchni hiszpańskiej będziemy przygotowywać różne tapas, czyli małe hiszpańskie przystawki - bardzo kolorowe i apetyczne. W zabawny i przystępny sposób opowiemy o kulinarnych zwyczajach Hiszpanii. Wszystkie dania mali kucharze przygotują samodzielnie od początku do końca pod czujnym okiem kucharzy ze Szkoły Gotowania dla Dzieci "Little Chef".

Katia Roman-Trzaska - założycielka Szkoły Gotowania dla Dzieci "Little Chef". Jej motto brzmi: "Dobrze jesz, dobrze żyjesz". Tego na kursach przez nią organizowanych uczą się mali kucharze, a od nich często ich rodzice. W kucharzeniu z małymi dziećmi Katia unika potraw, które powodują, że zdrowie kojarzy się z jedzeniem niesmacznym. W Kuchni.tv jako gospodyni programu "Little Chef" prowadzi zajęcia dla tych dzieci, które nie mogą osobiście przyjechać do jej szkoły.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz